Biography Cat +


A principis del 2006 comença a treballar a la Productora “El Terrat”, en el programa “Ticket” (La Sexta), on desenvoluparà funcions de auxiliar de realització i segon ajudant de realització durant la gravació dels programes.

Posteriorment comença a treballar amb la productora “Gestmusic Endemol”, en el programa “Operación Triunfo” (Telecinco), com a realitzador de “La Academia”.

Telepromocions per a “Nestle” i “Yoigo”.

A principis del 2007 realitza un espot per a l’institut “IES Torre Roja” de Viladecans.

A mitjans del 2007 comença a cursar la Llicenciatura en Publicitat i Relacions Públiques a l’Escola Superior de Relacions Públiques (ESRP), adscrita a la Universitat de Barcelona on rep classes de Jordi Botey, Dr. Andreu Casero, Dra. Clara de Uribe, etc.

A la vegada comença treballar amb Televisió Espanyola (Sant Cugat), on desenvoluparà funcions d’ajudant de realització en els informatius, “La Misa”, “Plató Obert” i també en diferents retransmissions i enllaços.

En el 2009 entra a formar part del CPAC (Col.legi Professional de l’Audioviusal de Catalunya)

Al 2010 participa en la realització de la sèrie K36 produïda per Beloze Produccions.

A principis del 2011 Participa en el workshop estereoscópic organitzat per L’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i patrocinat per l’ICAA i Fundació Borau. Amb la colaboració de Kronomav,  ApuntolapospoTv3,  JVC,  SonyPanasonic.

[ – ] [ + ]