Biography Cat


Cursa el Cicle Formatiu de Grau Superior en Realització Audiovisuals i Espectacles a l’Institut Politècnic Sant Ignasi – Barcelona, on rep classes de Joan A. Senante, Lluis Vidal, Jordi Cadena, etc.

Paral·lelament durant el transcurs del primer curs realitza pràctiques professionals a Televisió Espanyola (Sant Cugat), en l’especialitat de muntatge, posteriorment realitza pràctiques a Lleida Televisió (Lleida), en les quals desenvoluparà tasques de producció i ENG. En el següent any acadèmic realitza les pràctiques professionals a Telecinco (Atlas), on s’especialitzarà en càmera i posteriorment en ajudant de realització en les desconexions dels Informatius.

A mitjans del 2002 realitza el Videoclip “Ariadna” per al grup musical Boxets.

Al 2003 cursa el Graduat Superior en Cinematografia i Audiovisuals a la Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), adscrita a la Universitat de Barcelona on rep classes de Tomás Pladevall (A.E.C), J.A. Bayona, Enric Folch, entre altres on s’especialitza en Direcció de Fotografia. Durant els primers anys de carrera dirigirà curtmetratges com “Noche tras Noche” i “Passos”(finalista en la primera edició del Festival “Base Film Festival”), posteriorment fotografia més d’una desena de curtmetratges (en 16mm i 35mm).

Simultàniament comença a treballar com a operador de vídeo i muntatge a Televisió Espanyola (Sant Cugat), participa en programes com: “Los Lunis”, “Saber y Ganar”, “Linia 900”, “l’ Informatiu”, “Catalunya Avui”, “Telediario”, “Corazon Corazon”, “Pasarela Gaudí”, “Redes”, “Mira quien Baila”, etc. També participa en retransmissions esportives com a operador de “Slow Motion”, EVS, Doremi i també com a operador de Continuïtat de La Primera, La 2 i el canal “Teledeporte”.

Durant el transcurs a TVE, realitza cursos a l’Institut de Radio Televisió Espanyola (IORTVE) com : “La Radio y la televisión en la era Digital”, “Curso de Operación de Betacam IMX”, “Premiere Pro”, “Efectos Visuales con After Effects ” i “Operación con Avid Symphony y Adrenaline” .                    

[ + ]